KOCAELİ / DERİNCE - DERİNCE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

İftar Programımız

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif ayının son günlerine yaklaşırken öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz, okul personelimiz ve kıymetli misafirlerimiz ile birlikte okulumuzda iftar programımızı gerçekleştirdik.

Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Mikail Özkan, Derince Milli Eğitim Şube Müdürleri Yakup YAMAN ve Hasan BAL etkinliğe katılım sağladı. İftar programı, Meslek Dersleri Öğretmeni Hasan SUİÇMEZ'in Kur'an tilaveti ile başladı. Okul Müdürü Beyhan KARABAYIR ve DİMMED Başkanı Yılmaz YAYKIN açılış ve selamlama konuşmaları gerçekleştirdi

İftarın ardından, İl Müftü Yardımcısı Mikail Özkan tarafından yapılan dua ile program son buldu.

Programda emeği geçen okul personelimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Mikail Özkan hocamıza, DİHMED başkanı Yılmaz YAYKİN beye, Derince İmam-ı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya ALTUNTAŞ hocamıza, ilçe milli eğitim şube müdürleri Hasan BAL ve Yakup YAMAN hocalarımıza katkılarından ve katılımlarından dolayı, teşekkür ederiz.

İftar organizasyonumuzu gerçekleştirmemizi sağlayan Derince Belediyesine destekleri için teşekkür ederiz.

05-04-2024 05-04-2024 05-04-2024
Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 17:27 - Görüntülenme: 46