KOCAELİ / DERİNCE - DERİNCE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Hedef 2023 YKS Çalışmalarımız

Öğrencilerimizin üniversiteye hazırlık ve kariyer planlama sürecinde etkin olarak desteklenmesi için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. Komisyon okulda uygulanacak eylem planını belirlemek için bir toplantı gerçekleştirdi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'müzün başlattığı "Hedef 2023 Projesi" kapsamında okulumuzda 2022-2023 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak faaliyetleri planlamak için "Akademik Takip Komisyonu" oluşturuldu. 11.ve 12. Sınıflardan sorumlu  müdür yardımcısı  ve zümre başkanlarından oluşan komisyon, Üniversitelere Hazırlık Eylem Planı oluşturmak amacıyla, Okul Müdürümüz başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. Komisyon'umuz tarafından yürütülecek eylem planı kapsamında, öğrencilerimizin  gelişimlerinin takip edilmesi için çalışma takvimi oluşturuldu.

Bu toplantıda '' Hedef 2023''  sloganıyla aşağıdaki konularla ilgili kararlar alındı:

1.    12.sınıflarla ilgili deneme takvimi oluşturulması

2.    Okul rehberlik servisinin yaptığı program dahilinde öğrenci ve velilerle moral motivasyon ve bilgilendirme, sunum ve seminerlerin yapılması
4.    Okulun ve projenin tanıtılması
5.    Tanıtım için okul sitesinin düzenlenmesi
6.    Yapılacak çalışmaların sosyal medyada anlatılması/sergilenmesi.

Yayın: 10.03.2022 - Güncelleme: 05.12.2022 22:06 - Görüntülenme: 244