KOCAELİ / DERİNCE - DERİNCE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mezun Öğrencilerimizle Buluşma

“Mezunların Gözünden Meslek Seçimi” programımızı gerçekleştirdik. Rehber öğretmenimiz Ayşe Dilara Ödemiş tarafından düzenlenen programda öğrencilerimiz mezunlarımızla buluştu.

Mezun öğrencilerimiz meslek seçerken ve 10. Sınıfta alan seçiminde dikkat edilmesi gereken faktörleri, sınava hazırlanırken yaşadıklarını, başarıya götüren ipuçlarını, meslek ve üniversite tercih süreçlerini, üniversite yaşamlarını, iş hayatında edindikleri tecrübeleri, mesleklerinin istihdam alanlarını öğrencilerimize anlattılar.

Lise süreçlerinde katıldıkları sosyal kulüp ve etkinliklerin üniversite ve meslek yaşamlarına katkısını vurguladılar.

Mezunlarımız Reyhan Ergün, Ceren Mamik, Melike Balcı, Fatmanur Macit, Esra Özbahçeci, Nisanur Öz, Zeynep Aktaş ve Ayşegül Tanüver’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 23:56 - Görüntülenme: 125